Senaste inläggen

Singelfransar
Singelfransar, en guide
by Kajsa/ on 24 Feb 2024

Singelfransar, en guide

Singelfransar har blivit en av skönhetsvärldens mest eftertraktade accessoarer. Dessa små, individuella fransar ger en diskret men effektfull förstärkning av ögonens naturliga skönhet. Oavsett om du strävar efter en subtil förbättring av dina fransar eller en dramatisk glamorös look, kan singelfransar vara det perfekta valet för att framhäva dina ögon. Vad är singelfransar? Singelfransar består av små buntar av konstgjorda fransar, vanligtvis tillverkade av syntetiska material såsom polyester eller minkhår. Dessa fransar kommer i olika längder, tjocklekar och böjningar för att passa olika ögonformer och önskemål.

Skönhetsbehandling
Du har allt att vinna på att unna dig en lyxig behandling
by Kajsa/ on 26 Aug 2023

Du har allt att vinna på att unna dig en lyxig behandling

Om du känner dig lite stressad eller utmattad kan det vara en god idé att boka in lite egentid på ett spa eller en skönhetssalong för en lyxig behandling. När man är inne i en stressig period är det lätt att glömma att man måste ta hand om sig själv. Du kan till exempel boka in en fransförlängning, en ansiktsbehandling eller fixa dina naglar. Stressa ner i din vardag Många av oss har en allt mer stressig vardag där det är mycket som ska hinnas med.

Fillers I Näsan
Fillers i näsan
by Kajsa/ on 02 Dec 2022

Fillers i näsan

Ett skönhetsingrepp som har blivit mycket populärt under senare år är fillers i näsan. Anledningarna till att man kan vilja fylla ut näsan är många, kanske upplever du att din näsa är sned och vill få den att optiskt verka rakare? Om du går i tankar att korrigera näsan lite utan att genomgå ett kirurgiskt ingrepp så är fillers Borås ett bra alternativ som både är enklare och billigare jämfört med andra ingrepp.

Lashlift
Vad är ett lashlift?
by Kajsa/ on 01 Sep 2022

Vad är ett lashlift?

Om du tycker det är jobbigt att stå med en fransböjare varje dag kan du gå till en klinik och göra ett lashlift. Det får dina fransar att se fylligare ut samtidigt som de blir naturligt böjda. Om du gör en fransförlangning Borås behöver du inte ens använda mascara. Det kommer att spara dig mycket tid i vardagen. Det håller i cirka 6 veckor sedan är det bra att komma på återbesök.

Hur Länge Håller Fransförlängning
Hur länge håller fransförlängning? – en guide
by Kajsa/ on 05 Aug 2022

Hur länge håller fransförlängning? – en guide

Innan du bokar tid hos en klinik ställer du dig säkerligen frågan hur länge håller fransförlängning? Det är individuellt från person till person men man brukar säga mellan 3-4 veckor. Sedan måste du boka in en ny behandling om du vill bibehålla resultatet. Om du besöker en klinik kan du fråga om deras fransförlängning priser och alla andra frågor som du kan tänkas ha. Du brukar även kunna boka en tid på nätet.

Fransförlängning Billig
Fransförlängning billig – Tips för bättre hälsa
by Kajsa/ on 12 Jul 2022

Fransförlängning billig – Tips för bättre hälsa

När du känner dig trött kan det vara skönt att fräscha till sig lite. Det kan vara alltifrån att ta på sig nya kläder till att göra små förbättringar. Vissa gillar att göra fransförlängning billig eller fixa naglarna för att känna sig extra fina. Det behöver inte vara dyrt för att du skall känna dig snygg. Småfix kan göra att du känner dig bättre och får dig mer motiverad. Känn dig nöjd med ditt utseende Genom att ta bättre hand om dig själv både ditt inre och yttre kan du känna dig mer tillfredsställd.

Billig Fransförlängning
Billig fransförlängning
by Kajsa/ on 27 Feb 2022

Billig fransförlängning

Med en fransförlängning i Borås i Borås får du både tjockare och längre fransar utan att behöva använda dig av mascara. De vanligaste lösfransarna är volymfransar och singelfransar som blir fastlimmade på dina naturliga fransar. Det går att blanda dessa typer av fransar för en spännande look och känner du för att vara lite extra utmanande kan du även testa på att ha färgade fransar för en festlig look. Skaffa en billig fransförlängning hos en utbildad och certifierad fransstylist.

Doll Eye Fransförlängning
Doll eye fransförlängning
by Kajsa/ on 14 Jan 2022

Doll eye fransförlängning

Doll eye fransförlängning är en fransförlängningsstil som fokuserar på att öppna upp ögat mer än traditionell fransförlängning. Vid en dolleye fransförlängning så placeras singelfransar i olika längder utmed ögonlockets kant, med längst fransar precis i mitten och kortare utmed sidorna. Detta är en stil som speciellt passar för personer med ”hooded eyes” eller ”monolid” då denna typ av fransförlängning öppnar upp ögat mer och får det att se större ut.

Botox
Därför ska du göra botox under ögonen
by Kajsa/ on 02 Nov 2021

Därför ska du göra botox under ögonen

Om du tycker att du börjar se trött och hängig ut kan du göra botox under ögonen för att få bukt på problemet. Då injicerar en utbildad läkare en liten mängd botox under dina ögon vilket ger effekt inom några dagar. Då kan du även passa på att göra en fransförlängning i Borås och unna dig själv en heldag på en skönhetsklinik. Det kan göra under för ditt självförtroende och självkänsla.

Tatuera Ögonbryn
Tatuera ögonbryn
by Kajsa/ on 21 Jun 2021

Tatuera ögonbryn

Idag finns det väldigt många olika typer av permanent smink men att tatuera ögonbryn är bland det mest populära. Målet är att du ska slippa sminka dig varje dag och istället vakna upp med ett naturligt resultat. När du tatuerar dem blir de fylligare och kan även få en annan form. Vi på Fransförlängning Borås kan hjälpa dig att färga ögonbryn och göra diverse tatueringar. Vi fixar ett naturligt resultat efter dina önskemål.