Hoppa till innehåll

Fransförlängning priser

Hör av dig till oss om du vill veta hur mycket det kostar att göra ögonfransförlängning eller någon av våra andra behandlingar

Boka en tid idag!
Fransförlängning Borås logo

Kontakta oss idag

Vi svarar inom 48 timmar

Vill du göra en Fransförlängning Borås är du varmt välkommen till vår salong. Vi kan hjälpa dig att förlänga dina fransar med ett naturligt resultat. Hör av dig för att veta mer om fransförlängning kostnad och våra tjänster.

Det går utmärkt att göra en fransförlängning hemma men ibland är det skönare att göra på en salong. Du kanske ställer dig frågan ”vad kostar fransförlängning?”. Vi har inga specifika priser på vår hemsida utan det baseras på dina behov och vad du vill göra. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer prisuppgifter.

Om du har några frågor gällande våra priser eller hur våra behandlingar går till kan du alltid kontakta oss via formuläret här på hemsidan. Du kan självfallet också besöka oss direkt på salongen om du föredrar det. Vi hoppas på långvariga samarbeten där vi är ditt självklara val för behandlingar.

Så tycker kunderna om fransförlängning Borås

Omdömen från kunder

Jag ville göra mig extra fin till min systers bröllop och valde då att boka in en fransförlängning. Det blev så himla snyggt och jag kommer definitivt att göra det igen.
Elle Johansson
Fransförlängning fest
Jag kände att jag aldrig har tid att sminka mig på morgonen och bokade in en fransförlängning och färgning av bryn. Det blev sån himla skillnad och jag sparar mycket tid.
Jenny Nilsson
Fransförlängning färg
Jag har alltid varit nyfiken på att förlänga fransarna men inte provat innan. Hon som tog hand om mig var jättegullig och det blev så fint.
Tanja Franzen
Förlänga fransar
Ögonbryn Borås
Nagelförlängning Borås
Ögonfransförlängning Borås

Naturliga fransförlängningar

Ett snyggt resultat och trevligt bemötande

Om du vill förlänga dina fransar med ett naturligt resultat är det oss du ska vända dig till. Vi ser till att du trivs och ger dig ett bra fransförlängning pris. Du väljer själv om du vill komma regelbundet eller om du bara vill boka in oss för ett speciellt tillfälle. Varmt välkommen att höra av dig.

Den här webbsidan använder kakor för att förbättra din användarupplevelse.