Fransförlängning priser

Kontakta oss idag

Vill du göra en Fransförlängning Borås är du varmt välkommen till vår salong. Vi kan hjälpa dig att förlänga dina fransar med ett naturligt resultat. Hör av dig för att veta mer om fransförlängning kostnad och våra tjänster.

Det går utmärkt att göra en fransförlängning hemma men ibland är det skönare att göra på en salong. Du kanske ställer dig frågan ”vad kostar fransförlängning?”. Vi har inga specifika priser på vår hemsida utan det baseras på dina behov och vad du vill göra. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer prisuppgifter.

Om du har några frågor gällande våra priser eller hur våra behandlingar går till kan du alltid kontakta oss via formuläret här på hemsidan. Du kan självfallet också besöka oss direkt på salongen om du föredrar det. Vi hoppas på långvariga samarbeten där vi är ditt självklara val för behandlingar.

Boka en tid idag!
+
=
Omdömen från kunder

Så tycker kunderna om fransförlängning Borås

Jag ville göra mig extra fin till min systers bröllop och valde då att boka in en fransförlängning. Det blev så himla snyggt och jag kommer definitivt att göra det igen.

Elle Johansson
Fransförlängning fest

Jag har alltid varit nyfiken på att förlänga fransarna men inte provat innan. Hon som tog hand om mig var jättegullig och det blev så fint.

Jenny Nilsson
Fransförlängning färg

Jag ville byta ut duschen och toaletten i min lägenhet och kontaktade Badrumsrenovering Borås. De jobbade snabbt och allt blev precis som jag önskade.

Tanja Franzen
Förlänga fransar

Naturliga fransförlängningar

Om du vill förlänga dina fransar med ett naturligt resultat är det oss du ska vända dig till. Vi ser till att du trivs och ger dig ett bra fransförlängning pris. Du väljer själv om du vill komma regelbundet eller om du bara vill boka in oss för ett speciellt tillfälle. Varmt välkommen att höra av dig.