Hoppa till innehåll

Ögonbryn Borås

Fixa dina ögonbryn i Borås hos oss

Ögonbrynen är en stor del av en människas utseende. Vi kan plocka och färga dina ögonbryn med ögonbrynsfärg som ger ett naturligt resultat. Du får en avkopplande och skön stund och slipper fixa det på egen hand.

Även om du kan fixa dina ögonbryn hemma är det skönt att göra det på salong. Vi på ögonbryn i Borås kan se vilken form som passar dig och komplettera med färgningar av fransar om så önskas. Vi anpassar oss efter dig med andra ord.

När du vill färga ögonbryn i Borås vill vi vara det självklara valet. Våra medarbetare ser till dina önskemål och ansiktsdrag.

Ögonbryn Borås

Boka in en tid redan idag

Vi ser fram emot att göra dina ögonbryn Borås

Om du vill fixa ögonbryn hos oss kan du börja med att skicka in en kontaktförfrågan. Vi bokar in dig på salongen så snart vi har tid. Du är alltid lika välkommen oavsett om det är första gången eller om du besöker oss regelbundet. Vårt mål är att du ska känna dig som hemma och ha en trevlig stund hos oss. Unna dig lite egentid i vardagen.

Få tid inom 48 timmar

För oss är det viktigt att du som kund snabbt kan få en tid till exempel inför en fest eller något annat tillfälle. Därför försöker vi alltid boka in dig inom max 48 timmar när du kontaktar oss. Om du går regelbundet bokar vi normalt in dig vid förgående besök.

Ögonbryn Borås

Stor erfarenhet av att färga bryn

Vi har lång erfarenhet av ögonbryn och har lärt oss att färga och plocka på ett skonsamt sätt. Du är i goda händer.

Vi skapar en trygg atmosfär där du kan sitta ner och låta oss ta hand om dig och dina bryn.

Många tycker det kan göra lite ont att plocka brynen både på egen hand och med hjälp. Vi arbetar varsamt och gör det till en så behaglig upplevelse som möjligt för dig. Under åren har vi lärt oss allt om de bästa metoderna.

Fixa fina ögonbryn i Borås hos oss och slipp slösa tid på sminket på morgonen.

Ögonbryn Borås
Ögonbryn Borås
Ögonbryn Borås

Så tycker kunderna

Omdömen om ögonbryn i Borås

Jag tycker det gör så himla ont att plocka ögonbrynen själv och bestämde mig för att testa på salong. Tjejen fick mig att känna mig så välkommen och trygg och jag är så nöjd.
Frida Jönsson
Plocka ögonbryn
Jag tycker det är så svårt att få till en snygg form när jag plockar brynen själv hemma. Här på salongen gör de alltid ett fantastiskt jobb och jag är alltid glad när jag lämnar.
Helen Petersson
Plockning av bryn
Jag ville testa något nytt och bestämde mig för att färga brynen på salong. Tjejen och jag kom överens om vilken nyans som passade bäst och nu går jag hit regelbundet.
Katarina Wikström
Färgning av bryn

Ögonbryn i Borås av kompetenta medarbetare

Färga brynen hos utbildade medarbetare

Våra medarbetare är utbildade i allt från Fransförlängning Borås till plock och färgning av bryn. Välj en av behandlingarna eller alltihop.

Vi har kompetens att se vad som passar bäst för dig som enskild kund och ser till att du blir 100% nöjd.

Alla medarbetare som gör ögonbryn Borås har utbildning på området och är noga med att följa med i de trender som råder. Tillsammans med dig som kund kommer vi överens om vad som passar bäst och ser till ditt unika ansikte. Desto längre färgen sitter i desto mörkare resultat får du.

Den här webbsidan använder kakor för att förbättra din användarupplevelse.