Skönhetssalong i Borås

Vi är en erfaren skönhetssalong som erbjuder en rad olika tjänster inklusive fransförlängning och nagelförlängning. Vi kan även färga fransar och bryn om så önskas. Tillsammans ser vi till att du får den look du vill ha.

Vi ligger lättillgängligt i Borås och vänder oss till dig som vill bli lite extra fin till vardags eller till en fest. Våra medarbetare är experter på Fransförlängning Borås och kan skapa ett naturligt resultat som håller länge. Till oss kan du komma när du vill fixa naglar, bryn, fransar eller kanske alla delar? Vi är alltid lyhörda för dina önskemål och behov.

Prisförfrågan
Ett sammansvetsat gäng med rätt kompetens

Kompetenta medarbetare

Ett sammansvetsat gäng med rätt kompetens

Samtliga av våra medarbetare på vår skönhetssalong har relevant utbildning och kan med hjälp av sin erfarenhet se vad som passar just dig. Vi vidareutbildar oss med jämna mellanrum för att kunna ge dig de senaste behandlingarna. Varje kunds förutsättningar är unika och vi gör allt för att du ska bli nöjd. Berätta för oss hur du har tänkt så utgår vi från det. För oss är det viktigt med en hemtrevlig känsla där vi kan prata om allt från att öppna egen skönhetssalong till vardagsbestyr.

Innovativ och familjär skönhetssalong

Vi vill alltid vara det självklara valet när du ska göra en skönhetsbehandling Borås. Under våra år som aktiva har vi samlat på oss värdefull kompetens och lärt oss att ta fram det bästa ur varje enskild individ. Vi är certifierade och du kan känna dig helt trygg oavsett vilken av våra behandlingar du väljer. Kom till oss för en lugn och avslappnad stund där du bara får ta hand om dig själv till vardags eller fest.

Skönhetssalong i Borås

En skönhetsbehandling är något väldigt personligt och vi är alltid noga med att lyssna på dig som kund. Du får berätta precis vad du har tänkt dig och vi rättar oss efter det. Med vår erfarenhet kan vi också se vad som passar ditt ansikte och se till att resultatet blir det allra bästa. Du ska alltid känna att du är i goda händer varje gång du stiger in genom dörren.

Efterfråga Prisuppgift