Stekkniv 2st, Shun Premier

Stekkniv 2st, Shun Premier
KÖP Stekkniv 2st, Shun Premier ONLINE
4299 SEK
Mer Info!
Få Sveriges bästa rabatter på skönhetsprodukter & behandlingar.
Din personliga integritet är viktig för oss
Kostnadsfri konsultation för skönhetsbehandlingar i Borås
Boka nu
Produktinformation
Kategorier: Ögonmakeup,Mascara
Märke: Kai

• Vackra japanska stekknivar från KAI som är dedikerade till att skära kött.• Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål som tillsammans med den hamrade ytan ger kniven ett vackert mönster.• Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ av brun valnöt som är slipat och polerat med en glansig finish.• Passar både för vänsterhänta och högerhänta.• Hårdhet 61 HRC ± 1• Mått blad 12,7 cm• Mått handtag 10,5 cm• Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.SHUN PREMIER TIM MÄLZER är en exklusiv knivserie från KAI och ett riktigt hantverk. SHUN betyder “på toppen av perfektion”. Ytan på knivarna hamras för hand, vilket kallas för Tsuchime i Japan, och det ger både tidlös estetik tillsammans med ultimat skärpa. Bladen har en massiv kärna av VG-MAX stål med en hårdhet på 61 ± 1 HRC. Handtaget av brun valnöt har en ergonomisk form och passar både för vänster- och högerhänta. Varje Shun kniv får sin unika och individuella karaktär genom att förfina den naturliga skönheten hos damaskmönstret. Därför är varje Shun kniv omisskännlig och unik – ett konstverk som förenas av hantverk, teknologi och design. Tekniken för att tillverka de finaste kockknivarna som inspireras av den mästerliga konsten för Samuraisvärd möjliggör att Shun seriens knivblad även kan formas som västerländska knivar. Vad är en Stekkniv? Får de bästa stekarna att smaka ännu bättre. Shuns enormt vassa egg gör att köttet varken blir rivet eller sågat vilket ger ett saftigare och mer smakrikt kött. En dedikerad kniv till köttbiten ger en smakupplevelse utöver det vanliga. I och med att kniven används mot glas eller porslinstallrik krävs lite extra omvårdnad för att kniven ska behålla sin skärpa.