Botox Borås

Botox i Borås

Botox i Borås

Genom en av våra många botoxbehandlingar kan du ta bort rynkor och minska dina ålderstecken. Vi utför allt från botox läppar till injektioner i pannan och gör alltid en första konsultation innan vi går vidare med din behandling.

Vi har lång erfarenhet av botox i Borås och arbetar endast med certifierade läkare och sjuksköterskor. Hos oss kan du känna dig trygg från första kontakt till avslutad behandling. Vi förklarar även hur allt går till så du är på det klara med behandlingen.

Botox är inte bara ett skönhetsingrepp utan så mycket mer. Man kan till exempel göra botox mot migrän för att förhindra anfall.

Erfarna och trygga läkare

Erfarna och trygga läkare

Samtliga av våra medarbetare på salongen är utbildade och har lång erfarenhet av olika botoxbehandlingar. De går noggrant igenom processen och svarar på alla dina frågor på förhand. Du ska alltid känna dig 100% trygg när du kommer in till oss på salongen för en behandling.

Efterfråga Prisuppgift

Skräddarsydda behandlingar

Alla människor har olika förutsättningar när det kommer till botox. Därför kommer vi fram till en skräddarsydd lösning för just dig.

Du berättar för oss vad du vill ha gjort och vilket resultat du är ute efter och vi levererar.

Botox passar inte alla och det är därför vi alltid börjar med en första konsultation innan vi gör själva ingreppet. Där ser vi också hur mycket botox du behöver och berättar mer om injektionen som helhet. Du ser resultat redan efter några dagar.

När du vill göra botox i Borås vill vi alltid vara det självklara valet oavsett hur ofta du besöker oss.

Omdömen om botoxbehandlingar i Borås

Så tycker våra kunder

Jag har gått hos salongen i Borås regelbundet i flera år och blir alltid lika nöjd. Jag får ett perfekt resultat som gör att jag ser yngre och piggare ut.

Anna-Karin F.
Botox i pannan

Jag hade börjat få några väl synliga rynkor vid ögonen och ville råda bot på detta. Jag fick en superduktig sköterska som berättade allt om hur ingreppet skulle gå till. Jag är supernöjd!

Ylva H.
Botox rynkor

Jag har länge haft komplex för min smala överläpp och fick tips om att göra ett lip flip. De var otroligt duktiga på salongen och jag såg resultat redan efter ett par dagar!

Aniika M.
Lip Flip

Trygga behandlingar med botox i Borås

Du kan vända dig till oss för allt från en fransförlängning Borås till botoxbehandlingar. Oavsett vad du väljer är du i goda händer.

Det spelar ingen roll om du besöker oss en gång i veckan eller mindre sällan, du kan räkna med ett förstklassigt bemötande.

Vi på Botox Borås känner stor yrkesstolthet och att alltid leverera att resultat som du blir 100% nöjd med. Därför ser vi inte bara till att ha relevant utbildning, vi ser också till att vidareutbilda oss när tillfälle ges. Du är varmt välkommen att komma in till oss för en avkopplande stund.

Efterfråga Prisuppgift