Nagelförlängning Borås

Förlänga naglar med gele för ett snyggt resultat

Förlänga naglar med gele för ett snyggt resultat

Om dina naglar ständigt går av eller om du vill ha dem lite längre av andra orsaker är du varmt välkommen till oss. Slipp göra en nagelförlängning hemma och unna dig en skön stund på vår salong.

När du vill förlänga naglar med gele får du ett snyggt och hållbart resultat som funkar lika bra till vardags och fest. Våra kompetenta medarbetare kan erbjuda gelé och flera andra tekniker beroende på vad du själv önskar. Välkommen med din förfrågan.

Om du vill veta mer om nagelförlängning pris på salongen eller vill ha råd om vilken metod du ska använda är du varmt välkommen att höra av dig

Bokning inom 48 timmar

Bokning inom 48 timmar

Beroende på hur mycket vi har att göra försöker vi alltid boka in dig inom 48 timmar. Du ska inte behöva vänta länge på att göra dig fin. Du ska alltid känna dig välkommen till vår salong och njuta av en trevlig stund hos oss.

Efterfråga Prisuppgift

Lång erfarenhet av nagelförlängning

Vi har förlängt naglar under flera år och är vana att arbeta med olika material, märken och färger gällande lösnaglar.

På så sätt kan du välja den metod och den färg som du tycker passar bäst för dig.

Hur länge en nagelförlängning håller är väldigt individuellt beroende på teknik och hur väl du tar hand om dem. Vi har inte bara erfarenheten att sätta på dina lösnaglar, vi kommer även ge dig skötselråd och förklara hur du bäst får dem att hålla.

Vi ger dig en avkopplande stund när du ska förlänga naglar med gele hos oss.

Omdömen om nagelförlängning i Borås

Så tycker våra kunder

Jag biter alltid på mina naglar och bestämde mig för att göra en nagelförlängning. Det blev så fint och nu försöker jag hela tiden tänka ut vad jag ska göra nästa gång.

Anna Öberg
Nagelförlängning

Jag har gjort mina naglar här i flera år och alltid varit lika nöjd. För mig är det viktigt att känna mig fin och de på salongen tar så väl hand om mig.

Erika Fransson
Nagelförlängning gele

Jag har alltid förlängt naglarna hemma men nu kände jag att jag ville unna mig en tid på salong. De var så himla trevliga och duktiga och resultatet blev precis som jag önskade.

Tina Hansson
Nagelförlängning

Förlänga naglar med gele

Vi är väldigt noga med de produkter vi tar in oavsett om det gäller Fransförlängning Borås eller att förlänga naglar.

Du ska alltid kunna känna dig 100% trygg med de produkter som vi använder och med oss som salong i Borås.

Alla de som arbetar hos oss med nagelförlängning Borås är certifierade medarbetare som är insatta i de olika tekniker som finns. Vi försöker arbeta med metoder som är så skonsamma mot dina händer och naglar som möjligt. Dessutom följer vi ständigt med i trender och mode gällande naglar och förlängningar.

Efterfråga Prisuppgift