Ögonfransförlängning Borås

Naturlig ögonfransförlängning i Borås

Naturlig ögonfransförlängning i Borås

Om du går i tankar om att förlänga fransar är du varmt välkommen till oss. Våra kompetenta medarbetare garanterar ett naturligt resultat som håller och du slipper lägga tid på lösögonfransar varje gång du vill göra dig extra fin.

Vi är en salong med mångårig erfarenhet som kan garantera ett snyggt och proffsigt resultat varje gång. Vissa väljer att göra fransförlängning regelbundet, andra till speciella tillfällen. Hos ögonfransförlängning i Borås är du alltid i goda händer. Välj mellan enstaka fransar och volymförlängning.

Om du är nyfiken på ögonfransförlängning pris eller vill veta mer om våra behandlingar i Borås kan du alltid kontakta oss direkt.

Tid inom 48 timmar

Tid inom 48 timmar

Vi vet att man ibland blir inbjuden på saker med kort varsel och att du snabbt kan behöva en tid. Därför försöker vi alltid garantera en tid inom 48 timmar beroende på hur mycket vi har att göra. Du ska alltid vara välkommen till oss.

Efterfråga Prisuppgift

Lång erfarenhet av Ögonfransförlängning

Vi har under lång tid gjort ögonfransförlängningar och vet hur vi ska kunna garantera ett naturligt resultat som passar varje enskild kund.

Du kan välja mellan singelögonfransar eller volymfransar med samma goda resultat. Vi anpassar oss efter dig och dina önskemål.

Våra medarbetare följer med i alla trender och vidareutbildar sig när de kan så de alltid kan erbjuda dig det senaste inom ögonfransförlängning. Vi brinner för vårt yrke och för att göra dig så fin som möjligt. Hos oss är du i trygga händer.

Med vår ögonfransförlängning i Borås har du långa och vackra fransar varje dag direkt när du vaknar.

Omdömen om ögonfransförlängning i Borås

Så tycker våra kunder

Jag fick en ögonfransförlängning i present av min dotter och var mycket spänd på att testa. Tjejen som tog hand om mig var jättetrevlig och jag är mycket imponerad av resultatet.

Gunilla Persson
Ögonfransförlängning

Jag var inte helt nöjd med mina fransar och ville sätta in några extra för ett mer fylligt resultat. Tjejen jag träffade var mycket duktig och kunde se exakt hur många lösfransar jag behövde.

Monica Skoogh
Ögonfransförlängning singel

Jag har alltid önskat mig mer volym i fransarna och var trött på att ständigt försöka få till en bra look med lösögonfransar. Nu går jag hit var fjärde vecka och är supernöjd.

Jeanette Karlsson
Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning i Borås

När du vill göra din Fransförlängning Borås kan du känna dig trygg i att våra medarbetare har relevant utbildning och lång erfarenhet.

Vi använder naturliga fransar och kan sätta på upp till 150 stycken beroende på önskemål. Det är du som bestämmer.

Våra fransar är aldrig testade på djur och kommer från pålitliga leverantörer. Fransarna kommer inte gå att skilja från dina naturliga fransar. En ögonfransförlängning Borås tar ungefär 1 timme och du är välkommen att komma så ofta du vill. Du kan även färga dem efteråt om du vill eller överlåta det till oss på salongen.

Efterfråga Prisuppgift